dilluns, de febrer 26, 2007

Oficina nova

Ja estem a l'oficina nova: Diagonal, 508, 3-4, 08006, BCN.

Avui ha sigut el primer dia que ja hi treballem, després d'estar tota la setmana de mudances: divendres 16 vam fer la primera fase de mudances, portant-hi tot lo no essencial, i aquest diassabte (24/02) la resta de coses. Ahir diumenge vam estar amb el Clay i la Meritxell tot el dia buidant caixes, muntant taules, ordenant coses, i el dissabte el Joan s'havia passat tot el dia muntant la xarxa perquè dilluns poguéssim començar ja a treballar.

L'oficina és preciosa, i tenim tant d'espai! És un canvi a millor increïble. Ara som cinc, i d'aquí a poc 6. Hi cabem perfectament 11-12 persones, sense estar apretats ni res.

I quan tinguem la chill-out room arregalda, amb sofàs i una catifa i estanteries i l'equip de música serà estupendo!

De moment, perxò fa fred. Al ser un pis antic, la calefacció està mal dimensionada i a la sala gran on treballem només hi ha 2 radiadorets raquítics, q amb prou feines compensen l'escalfor q s'en va pels sostres alts i els finestrals.

Esclar que el gran què és l'internet i el telèfon: després de 2 mesos de tràmits, encara no sabem quan vindrà Colt a instal.lar-nos l'adsl de 2M simètric ni quan Telefònica ens instal.larà les línies.

Pel que fa colt, sembla ser q vindran aquesta setmana.

Pel que fa Telefònica, ni idea, perquè a l'oficina antiga estàvem amb Alpi (que funcionen fatal, by the way) i aprofitant el canvi, vam decidir passar-nos a Telefònica, que encara que costi de creure, va millor. El problema és que se'ls ha ajuntat un canvi de companyia + una portabilitat de línies (perquè volem seguir tenint els mateixos números a la nova oficina) i això, esclar, els ha col.lapsat.

De moment anem apassant amb un adsls d'aquest de 20M amb kit autoinstal.lable cutre per usuari domèstic que vam agafar com a mesura de seguretat, de backup, per si queia el Colt. I amb una línia de telèfon nova que vam demanar q Telefònica ens instal.lés. Amb tot això han anat ràpids. Els problema és quan han de fer canvis de companyia, portabilitats i coses així, que saps quan comences el procés, però mai quan acabaràs.

Ara com ara tenim a l'oficina antiga un contestadoret amb un missatge que diu q per problemes amb Telefònica q truquin al 93 416 00 38 (q és el telèfon q tenim de moment). però el contracte amb l'ofi vella se'ns acaba dimecres... I llavors ja veurem què fem.

El dia que en aquest país les infraestructures funcionin, serà la fi del món, no ho podrem suportar: tanta perfecció ens superarà: telèfons, internet, trens, rodalies, aeroport, metro, transport públic... Tot va com va. I sort que som una de les parts més riques del país que més creix de la UE i q és la 8ena potència econòmica mundial!!

Bé, comentaris queixosos a banda, la veritat és q estic molt content amb el canvi d'oficina!!! És una millora increïble!!