dimarts, de febrer 06, 2007

Necessitat de control

Aquesta és una pauta de pensament recurrent:

Em sento que valc menys, q sé menys, q sóc menys o de menys utilitat --> necesitat de controlar (per compensar)

But one thing I've noticed-- as I let go, I feel my self grows, the more I let go, the more I grow, the more secure I feel, and ultimately the less I need to control.

1 Comments:

Blogger Albert said...

Bé, bé, bé. No es un bon pensament la veritat. Hauries de pensar en qué et bases per pensar que vals menys, que es el que vals? Recorda que tot es relatiu i apart no sé si haurás investigat sobre metafísica pero el que penses es el que ets. Si tu penses aixó doncs amén i aixi será. Els teus pensaments i paraules tenen molt més poder del que creus. Així que millor pensa que tu vals molt (que jo penso que ho vals) i que no et pots devaluar com si fossis una moneda, jejeje Les persones, els esperits, sempre evolucionen, mai involucionen.

El que ets i el que tens per dret de consciencia mai ho perds. Jo sé que costa molt mantenir el tipus a vegades i no caure en els mateixos i vells errors. Els fantasmes del passat, sigh! Pero de totes maneres, som aqui per lluitar aixi que fes-ho, quan pensis aixó pensa o digues millor, que aquest pensament no et pertany i declara la veritat : soc una persona perfectament válida en tots els sentits i no em puc equivocar. Després dona gracies a Deu i santes pasqües, okidoki?

16:05  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home