dimarts, de novembre 13, 2007

Consell de savis vs el primo de zumosol

Els del PSOE em foten bastanta ràbia (això no treu q els he votat i potser en el futur ho tornaré a fer), però s'ha de dir que preparant campanyes electorals són els reis.

Fa unes setmanes al Rajoy se li ocurreix negar el canvi climàtic sense saber que negar el canvi climàtic és dolent, està mal fet, és anatema. I més quan li acaben de donar el Nòbel i el príncep d'Astúries a l'Al Gore. (Això no treu q el vídeo famós de l'Al Gore sigui completament acientífic i que hi hagi bastantes proves científiques per posar en dubte els fonaments de les teories del canvi climàtic. Algun dia exposaré el meu punt de vista sobre el tema.)

Però a sobre de negar una cosa en què creu el 90% de la població i que tothom es pensa que és "veritat més que demostrada científicament", ho nega perquè li ha dit el seu cosí.

Hua hua hua hua!!! Els titulars de l'endemà: Rajoy nega el canvi climàtic perquè li ho diu el 'primo de Zumosol'. L'home va quedar ben desacreditat!!!

I ara el PSOE, deixant les setmanes prudencials perquè no sembli que ho fan com a resposta de, sinó per iniciativa pròpia, presenta el seu "consell de savis" que l'ajudarà a preparar el programa electoral.

Dins del consell de savis hi ha diversos premis Nobel i personalitats rellevants en tots els camps: economistes, sociòlegs, defensors dels drets humans, etc.

Com a camapnya d'imatge no té preu: Mentre q el Rajoy s'autodesacredita amb el cosí de Zumosol (brillants els escuqtxos del Polònia), el PSOE guanya credibilitat i seny amb un consell de savis format per premis Nobel.

Brillant, brillant.

És curiós que el PSOE és fatal comunicant la seva acció de govern. Durant els 4 anys de legislatura, tota la iniciativa comunicativa ha estat en mans de la oposició, i semla que no hagin fet res més que molestar. Un exemple és la crisi de Rodalies a BCN: en gran mesura, es deu a un govern i una ministra amb una política comunicativa més que nefasta.

Però en canvi, a l'hora de planificar camapnyes electorals, són els reis.

Al contrari que els peperos.