dijous, d’agost 23, 2007

La visita dels que caminen pel sostre amb velcro a les soles

El dia 30 rebrem una visita molt esperada. La visita dels que caminen pel sostre amb velcro enganxat a les soles per no caure. Són els guiris, els aussies, els cangurs, els que caminen cap per avall... com n'hi vulguis dir.

Esclar, com que estan a l'altra banda del planeta, cap per avall, s'han de ficar velcro a les sabates per no caure, pq es perdrien a l'espai sideral. En concret, es veu q a Austràlia i Nova Zelanda les fuites a l'espai són la principal causa de mortalitat, per davant de ser devorat per un cangur gegant (la segona) o morir deshidratat enmig del desert (la tercera). el càncer, diabetis, sida o atac de cor tenen una rellevància molt menor, davant d'aquestes veritables plagues. fins i tot, es veu que el govern australià està planejant ficar una malla que cobreixi tot el seu territori perquè reculli aquells que se'ls desenganxi el velcro i ciaguin (a l'efecte de les xarxes del circ).

E fi, que vénen el Tim i la Melissa. Van etar-se a BCN poc menys de 2 anys i van anar-se'n a Austràlia a procrear a l'octubre farà 3 anys (ho sé pq va ser com 1 o 2 setm després que morís me mare-- com passa el temps! brutal!).

I em fa molta il.lu, pq me'ls estimo molt. No vam poder anar al seu casament fa un any i mig. I a més vindran amb el Harry, el seu fill que a l'octubre farà 2 anys.

S'estaran a BCN del 30/08 al 06/09. Es farà curtíssim i per aprofitar-ho al màxim m'he agafat vacances eprestar amb ells. com q es farà híper curt, serà un incentiu x anar aviat a visitar-los a Austràlia!

2 Comments:

Blogger Lala said...

Espero que els aussies hagin tingut la precaució de descussir-se el velcro, ja que ni a UK ni aki el necessiten ;-P

Besotes

14:20  
Blogger Albert said...

Ostres nen, si que passa el temps, si!

Aqui els mexicans ens hem de posar pedres a les butxaques perqué no sigui que se'ns endugui un huracà qualsevol que passi per aquí i decideixi entrar... son coses que passen.

Una abrassada als tres i al nen també!

15:45  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home