divendres, de juliol 27, 2007

Què li passa a BCN?

Tot el que és infraestructures va fatal a la ciutat:
- Renfe: no cal dir-ne res més
- L'aeroport: fatal fatal fatal. I a més, últimament, està sobresaturat
- Bicing: L'ajuntament tot el que fa, ho fa malament. Idea genial però execució pèssima
- Xarxa elèctrica: sobren les paraules.
- Ampliació del metro: mañana mañana mañana

I el pitjor és que se sap que tot va malament i no es veu cap ganes d'arrelgar les coses. La Renfe va amb retards i averies? doncs no et queixis, que ja et tornen el bitllet si reclames... Ademeten que va malament i no hi fan res.

I els polítics què fan? doncs es barallen per la Sagrada Família. Perquè això sí que és important.

Les obres d'ampliació del metro senzillament no s'acaben mai. Suposo que està pensat perquè les poden anar prometent cada 4 anys amb confeti i focs d'artifici.

L'aeroport: no només les obres de la T Sud van ambr retard, sinó que les terminals actuals estan saturades i els sindicats "avisen" que es poden tornar a produir incidents com els de l'any passat. Denigrant.

La xarxa elèctrica: REE passa les culpes de la megaapagada a Endesa; Endesa a REE; els polítics tiren pilotes fora (uh, sí q, q atrevit el Montill, que es reunirà amb els caps d'Endesa i la REE!!! I que faran, parlaran de futbol o d'on passaran les vacances?). Que si la culpa era del PP per privatitzar malament les companyies; que si els sociates no han fet les inversins previstes; que si l'ajuntament i la Gene ja havien previst que podia passar (i per què no hi feien res????). convergència en culpa tothom, però també ha pactat amb tothom; ERC i IC tampoc poden parlar gaire, perquè formen i o ha donat suport a governs (municipals, catalans i estatals) que no han fet res.

Són tots uns merdosos. Estic indignat.

En comptes de sortir i mostrar algun lideratge clar, explicar clarament què ha passat, assumir culpes i executar obres, no fan més que anar empastifant la merda cada vegada més.

És insultant per als que els votem i patim (als polítics), i que com a clients d'una empresa privada monopolísitca no tenim altre remei que fer cassolades a la Pl St Jaume i seguir pagant el rebut religiosament perquè si no sí q et tallen la llum!

Quin fàstic!!!

I tema Bicing. Va fatal, hi ha poques bicis, s'espatlla amb facilitat, però al menys ho han reconegut i tenen previstos plans d'ampliació i millora a curt termini.

Com a ciutadans de la fantàstica ciutat de BCN, sempre ens quedarà un recurs: resignar-nos.

----

Vist així té tot el sentit del món una enquesta que surt als diaris d'avui en què els barcelonins som més orgullosos de la nostra ciutat que els madrilenys, però més pessimistes de cara al futur. Barcelona és una ciutat preciosa, moderna (de mentalitat), però amb unes infraestructures cinquemundistes. I com que la cosa no sembla que hagi de millorar sinó empitjorar, com pot algú ser optimista, quan no ots veure la tele i el menjar se't fa malbé perquè t'han tallat la llum, i quan no hi ha manera d'arribar puntual a la feina perquè els trens no funcionen?