dissabte, de gener 19, 2008

日本語の先生と学校あります!!!- Ja tinc profe i escola de japonès!!!

土曜日亨キヌグスブルック学校に日本語の第一課をあいしまして。新しい学校と先生はいます。先生の名前はみやさぎあつしさんです。尼野さん、古い先生が日本へかえりました。新しい学校と先生はいいです。

(Avui dissabte he tingut la primera classe de japonès a l’escola Kingsbrook.Tinc nou profe. El profe es diu Atsushi Mirayagi L’Amano, l’antic profe, se’n va entornar al Japó. La nova escola i profe estan bé.)

El que hi ha entre parèntesi és el que he més o menys -i suposo q amb bastants errors- escrit en japo.

El tema és que la nova acadèmia està guai, i el nou profe també. És un estil diferent que l’Amano. Farem classe els dissabtes tres hores seguides, alguns dies al matí, alguns a la tarda, segons l’horari de la Tònia, que treballa en una farmàcia i hi ha dissabtes que li toca treballar als matins.

La gràcia del tema és q al Kingsbrook ens han fet una miniclasse per nosatres tres (Jaime, Tònia i jo), que ja anàvem junts amb l’Amano, de manera que podrem seguir plegats i pel mateix lloc on ens vam quedar.

Torno a estar molt il.lusionat. Aquí semblen molt més formals i ja em van dir que ens garanteixen les classes, de manera que si un profge falla, ens en posen un altre.

Kingsbrook no ens surt cara, comparant acadèmies, i com que no pagues per mesos o trimestres sinó que compres paquets d’hores, després te les pots manegar com vulguis.

2 Comments:

Blogger laurinha said...

很好!

我学汉语, 你学日语。

23:42  
Blogger Oski said...

Agh Laura, no entenc el que dius!!! És xinès!!!!

ラウラさん、貴方は言ったこれを私は分かりません!!!中国語です!!!

Per tant suposo que dius q tu estas aprenent xinès???

それで、貴方が中国は学びてことは解ります???

18:21  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home